FullSizeRender-2 FullSizeRender-3

Jag åkte till Kuba för att breda ut mina vingar och blicka mot nya horisonter! För att få inspiration och hitta nya spännande samarbeten. Jag hade ett helt fantastiskt flow och lyckades knyta fina band med Svenska ambassaden på Kuba, La Colmenita, UNICEF och universitetet i Havanna. Nu leker vi vidare för att ta reda på hur vi arbetar tillsammans på bästa sätt!

Bland planerna finns att sätta upp en föreställning med La Colmenita – en fantastisk barnteaterförening som är välkänd och älskad över hela Kuba – på temat att allt kommer från naturen, därför är det bra att ta hand om den!

Det gör ont i hjärtat när man ser nedskräpningen på stränderna i Havanna och längs strandpromenaden el Malecón. Därför planerar vi också att organisera skräpplockar-aktioner tillsammans med fler organisationer, vuxna och unga, där vi hjälps åt att städa upp stränderna. Skräp och material som går att rengöra och återanvända blir perfekta att använda i Retoy Lab! Tillsammans med barnen i Havanna kommer vi fortsätta skapa, leka och lära om barns rättigheter och om miljön, för att därefter fortsätta sprida budskapet över hela Kuba!

IMG_6752 IMG_6773

IMG_6432 IMG_6452

IMG_6939

FullSizeRender-4 FullSizeRender-5