Jag älskar Almedalen! Har lekt där sedan jag var 17 år (!). Ja, leka för mig är vad andra kallar jobb. Och det blir alltid lite galet mycket jobb i Almedalen, men så kul och lärorikt.
I år modererar jag tre seminarier och har just nu några luckor i min kalender! Jag deltar jättegärna i paneler och i samtal om Retoy, social innovation, samhällsentreprenörskap, lek och barnkonventionen, miljö och cirkulär ekonomi. Så hör av er om ni behöver en riktigt bra moderator eller om ni vill förgylla er panel med en social entreprenör. 

 

Soledad var en perfekt moderator för en stor paneldiskussion på Almedalsscenen med företrädare för de tyngre fackliga- och företagarorganisationerna. Hon lotsade publiken mellan tunga frågor inom närings- och arbetsmarknadspolitiken på ett underhållande sätt. Vi rekommenderar henne varmt!

– Anders Wallener efter att jag modererade på Almedalscenen före Miljöpartiets tal, där även bilden är tagen från.

Öresundshuset i Almedalen 2015: